Klanttevredenheidsonderzoek Stakeholder Intelligence Monitor 2022

Jaarlijks vragen wij gebruikers van de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) naar hun ervaringen en hoe zij onze dienstverlening waarderen. Onderstaande infographic geeft een samenvatting van de belangrijkste resultaten.

Over de Stakeholder Intelligence Monitor

De SIM stuurt onze klanten belangrijke politieke en maatschappelijke updates. Zo weten zij wat er speelt in de buitenwereld en wordt de grote hoeveelheid aan informatie gefilterd tot de kern naar wat strategisch van belang is. Klanten krijgen een korte samenvatting en duiding op maat waardoor zij beter in staat zijn strategische beslissingen voor hun organisatie te maken.

“Effectief instrument om goed op de hoogte te blijven. Gemakkelijk om de voor mij relevante onderwerpen te selecteren.“

Met snelheid relevante en accurate berichtgeving opleveren

Gebruikers geven aan dat zij de berichtgeving actief betrekken in hun werk. De hoge accuraatheid van de inhoud van de berichtgeving wordt door 85% van de gebruikers onderschreven. Daarnaast waarderen de klanten de samenvattingen van de voor hen relevante berichten en de kwaliteit van de agenda’s. Nagenoeg alle klanten (97,4%) onderschrijven het prettige contact met onze medewerkers.

Klanten ontvangen onze berichten snel. Zeer snel. Dat vinden onze klanten ook belangrijk: als een bericht een paar uur te laat aankomt, heeft dat impact op de snelheid van de eigen organisatie. Snelheid is daarom de kern van onze dienstverlening.

Bent u eerder op zoek naar een manier om even diepgravend stil te staan bij één onderwerp, in plaats van razendsnelle politieke updates? Kijk dan eens naar de Issue Tracker. Daarmee krijgt u een volledig inzicht in de ontwikkelingen rondom één specifiek issue.

Excellente service door onze adviseurs

Klanten geven aan dat zij de site gebruikersvriendelijk vinden en de informatie overzichtelijk. Toch kan het dan voorkomen dat er een vraag opkomt. Klanten worden door onze medewerkers vrijwel direct, maar altijd binnen 24 uur, geholpen.

Niet alleen voor politiek inhoudelijke zaken kunnen klanten contact opnemen. Ook bij vragen zoals ‘Waar kan ik een Kamerstuk vinden?’ of ‘Hoe kan ik mijn e-mailvoorkeuren wijzigen?’ worden onze klanten goed geholpen.

Vraag een gratis, vrijblijvende proef aan

Heeft u ook interesse in de Stakeholder Intelligence Monitor? U krijgt bij ons altijd een gratis proef. Neem contact op met Gijs Petter via [email protected] of 06 30 41 32 62. Of kijk op www.stakeholderintelligence.nl voor meer informatie.