Jacques Monasch verbonden aan GKSV Reputatie I Communicatie I Public Affairs

PERSBERICHT

Jacques Monasch (1962) is gestart als associate partner bij GKSV. Monasch is zeven jaar lid geweest van de Tweede Kamer en gaat nu weer aan de slag als strategisch adviseur. Bij het adviesbureau GKSV gaat hij zich bezighouden met visie- en strategieontwikkeling rond maatschappelijke en reputatievraagstukken. Daarnaast richt Monasch zich met het GKSV-team op complexe strategische opgaves, begeleiding van executive teams en issues management. Ook is hij trainer, dagvoorzitter en procesbegeleider.

De komst van Monasch illustreert de snelle groei van GKSV als strategisch adviesbureau. Het in Amsterdam gevestigde bureau werkt voor ambitieuze bedrijven, non-profit instellingen en (semi)publieke organisaties aan doorbraken in complexe vraagstukken. “Jacques is een authentieke én sympathieke persoonlijkheid met een relevante achtergrond in het hart van wat we doen bij GKSV. We verwelkomen hem graag binnen onze gelederen en zien er naar uit om met hem te werken aan mooie opdrachten en echt het verschil te kunnen maken bij onze klanten”, aldus Arnoud Verhage, partner bij GKSV.

“Ik verbind mij met veel plezier en enthousiasme aan GKSV. Het is een ondernemend en groeiend kantoor met bevlogen mensen. Mijn ervaring met politiek, bestuur, wetgeving en media kan van waarde zijn voor organisaties”, aldus Jacques Monasch. Voor zijn Kamerlidmaatschap was Monasch met een eigen advieskantoor actief op het gebied van strategische communicatie en public affairs. Hij werkte voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland.