GKSV zoekt secretaresse (16 uur)

Wat ga je doen? We hebben behoefte aan een energieke collega die een aantal zaken binnen ons jonge kantoor in goede banen leidt: het maken van afspraken, bijhouden van bestanden, aanleveren van informatie aan bellers en bezoekers, het checken en maken van concepten van brieven en presentaties, begroeten en ontvangen van bezoekers, organiseren van zakenreizen en informele bijeenkomsten.
Wat verwachten we? In deze functie wordt veel zelfstandigheid van je verwacht. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. De secretaresse gaat het secretariaat opzetten en organiseren. Zij is verantwoordelijk voor het officemanagement en is een belangrijke pijler onder de sfeer op kantoor.
Wie ben je? Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en zeer goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook). Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent in staat vooruit te denken. Omdat onze klant centraal staat ben je klantgericht, stressbestendig, professioneel en organisatorisch onderlegd en heb je een positieve basishouding.
Wat bieden we je? Wij bieden een functie met mogelijkheid tot uitbreiding. Het is een zelfstandige functie binnen een ambitieuze organisatie, er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelingen.
–        Contract voor 6 maanden, met daarna optie tot verlenging
–        Uitbreiding van het aantal uren in de toekomst mogelijk
–        Wij zijn gevestigd in Amsterdam
Hoe bereik je ons? Ben jij ervan overtuigd dat dit op je lijf geschreven is dan nodigen je uit om te solliciteren. Je kunt je motivatie en CV tot uiterlijk 30 mei naar ons mailen. Dat kan naar Mark van den Anker. Als je vragen hebt of een nadere toelichting zou willen dan kun je Mark bellen op telefoonnummer 06 15057011.