GKSV zoekt een inspirerende corporate communicatie adviseur

Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan waarin je echt het verschil wil maken?
Wij zoeken een inspirerende, intelligente adviseur corporate communicatie, met meer nadruk op corporate dan op communicatie. Een adviseur die strategisch sterk, is maar ook een hands-on mentaliteit heeft.
Als adviseur heb je een belangrijke rol in ons bureau. Het ene moment leid je zelfstandig een werksessie bij de klant, het andere moment voer je een acquisitiegesprek bij een nieuwe klant, help je een van de junior adviseurs op weg, schrijf je een artikel in een vakblad of ben je sparringpartner voor een van de partners van het bureau. Gedegen inhoudelijke kennis van en ervaring met corporate communicatie is een must voor deze functie, evenals meerjarige advieservaring en een goede dosis business sense. En uiteraard: voor het maken van scherpe analyses en het schrijven van kristalheldere adviesrapporten (bij voorkeur PPT) draai je je hand niet om.
We vragen wat, maar we bieden ook wat: een ondernemend team van zo’n 15 professionals, klanten in de A-categorie, zeer uitdagende opdrachten, een goede beloning, een cool kantoor mét bruine kroeg. Kortom: een goede plek om je talenten los te laten en grote stappen vooruit te maken in je loopbaan.
Een beeld van het werk van een adviseur bij GKSV? Hieronder een aantal voorbeelden van recente vraagstukken:
– Aanscherpen van de positionering van een nutsbedrijf.
– Uitvoeren van een krachtenveldanalyse voor een grote semi-publieke organisatie.
– Ontwikkelen van een visie op de communicatiefunctie voor een grote cooperatie.
– Analyseren van de rol van communicatie binnen samenwerkingen voor een publieke organisatie.
– Begeleiden van het managementteam van een grote verzekeraar bij het ontwikkelen van een communicatiestrategie.
– Ontwikkelen van een aanpak rondom een gevoelig issue voor een onderwijsinstelling.
– Samen met de Chief Communication Officer nadenken over de organisatie van de communicatie binnen een energiebedrijf.
GKSV is een snelgroeiend adviesbureau in communicatie, reputatie en public affairs. Onze kernwaarden: strategisch, ondernemend, fun-to-work-with, authentiek en resultaatsgericht.
Vanuit ons kantoor in Amsterdam helpen wij klanten uit overheid, non profit en bedrijfsleven met complexe vraagstukken die vragen om een doorbraak. Werk met hoge impact en vaak blijvende verandering voor onze klanten.  Onze aanpak: werksessies, interviews, roundtables, interactieve strategieontwikkeling, coaching on the job, sparring, etc. We zijn de Nederlandse affiliate van het internationale Interel-netwerk.
Proces: de eerste selectie zal plaatsvinden op basis van brieven en cv’s. Met circa 3 tot 5 kandidaten zullen wij gesprekken voeren. Het oplossen van een case is een belangrijk onderdeel van de procedure.
Geinteresseerd? Stuur je overtuigende brief en CV naar Maaike de Groot. Meer informatie over de functie? Neem contact op met Arnoud Verhage of Frank Körver.