GKSV zoekt een energieke public affairs adviseur

GKSV ZOEKT EEN ENERGIEKE PUBLIC AFFAIRS ADVISEUR

Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan waarin je echt het verschil wilt maken?
Wij zoeken een energieke en heldere public affairs adviseur. Een adviseur die strategisch sterk is, maar ook een hands-on mentaliteit heeft en die plezier brengt in de samenwerking.
Bij voorkeur heb je een afgeronde studie (politicologie, bestuurskunde, rechten of een andere studie in de richting van het openbaar bestuur) en beschik je over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Verder hechten we grote waarde aan een positieve mentaliteit, een zelfstandige en heldere manier van werken en een academisch werk- en denkniveau.
GKSV is een snelgroeiend adviesbureau in communicatie, reputatie en public affairs. Onze kernwaarden zijn: strategisch, ondernemend, fun-to-work-with, authentiek en resultaatgericht.
Wat krijg je ervoor terug? Bij GKSV kun je rekenen op interessante opdrachten, toonaangevende klanten en een groot netwerk in binnen- en buitenland. GKSV is een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je kunt rekenen op een steile leercurve, want je wordt betrokken bij alle aspecten van ons bedrijf. Bovendien kom je terecht in een echt team van adviseurs die met plezier samenwerken. En natuurlijk biedt GKSV goede arbeidsvoorwaarden.
Jouw werkzaamheden bestaan in de basis in het bijstaan van onze klanten in de publieke arena. Gelijk krijgen is daarbij belangrijker dan gelijk hebben. GKSV gelooft in een resultaatgerichte aanpak, met een heldere verwachting van het resultaat dat de klant met public affairs en lobby kan bereiken. Dit doen we in teamverband, dus jouw werk zal ook vaak bestaan uit het ondersteunen van senior adviseurs en partners op het gebied van public affairs, campaigning en stakeholdermanagement. In overleg kun je ook tijdelijk bij een klant “op locatie” aan een klus werken.
Vanuit ons kantoor in Amsterdam helpen wij klanten uit overheid, non profit en bedrijfsleven met complexe vraagstukken die vragen om een doorbraak. Werk met hoge impact en vaak blijvende verandering voor onze klanten. We zijn de Nederlandse affiliate van het internationale Interel-netwerk.
De m/v waar wij naar op zoek zijn …
 • … is analytisch en scherp en weet dwarsverbanden te leggen. Kan strategisch denken en is altijd voorbereid op de volgende stap
 • … heeft een brede en algemene interesse, een ‘antenne’, voor trends, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen
 • … heeft affiniteit met en kennis van het politieke besluitvormingsproces in Den Haag en/of op lokaal en provinciaal niveau
 • … heeft een afgeronde WO-opleiding en beschikt over tenminste 5 jaar relevante werkervaring
 • … is een teamspeler en kan goed samenwerken met collega’s en klanten uit verschillende disciplines
 • … werkt zorgvuldig en gestructureerd. Kan goed zelfstandig werken, neemt initiatief en is creatief
 • … heeft goede schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels)
 • … heeft interesse in ICT
 • … beheerst Microsoft Office tot in de puntjes en is in staat kristalheldere adviesrapporten en analyses te schrijven en goed in beeld te brengen, bijvoorbeeld in PowerPoint.
 • … heeft gevoel voor het opbouwen en onderhouden van netwerken.
 • … is een gezellige collega die beschikt over relativeringsvermogen, liefst enige zelfspot heeft en beschikt over een goede dosis humor
Proces: de eerste selectie zal plaatsvinden op basis van brieven en cv’s. Met circa 3 tot 5 kandidaten zullen wij gesprekken voeren. Het oplossen van een case is onderdeel van de procedure.
Geïnteresseerd? Reageer dan voor 8 september 2017 door een korte motivatie en je cv te sturen naar Mark van den Anker. Neem ook vooral met Mark contact op als je vragen hebt op 06 15 05 70 11.