GKSV presenteert: College op de Kaart

Lees hier het hele programma van College op de Kaart.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug en in vele gemeenten wordt er momenteel druk onderhandeld over een nieuw College van B&W. Een nieuwe bestuursperiode vangt aan, gericht op het realiseren van nieuwe ambities met in veel gevallen een hernieuwd team.  Een goede start is daarbij het halve werk. Hoe zorgt een nieuw College van B&W er voor dat ze een herkenbaar profiel opbouwt en goed voor de dag komt?

Om aan die vraag tegemoet te komen introduceert GKSV een nieuwe propositie: College op de Kaart. College op de Kaart is een verzamelnaam van verschillende activiteiten waarmee wij het nieuwe College én hun adviseurs (bijvoorbeeld gemeentesecretarissen en communicatiedirecteuren) ondersteunen. De focus? Een succesvolle start maken als nieuw College.

In College op de Kaart brengen we al onze bureauexpertise bij elkaar: teamontwikkeling, positionering en profilering van het College, effectief optreden in de media en het versterken van lobbykracht.

College op de Kaart is modulair opgebouwd en kan volledig naar smaak worden samengesteld. Ervaren adviseurs maken gebruik van een praktische en interactieve werkwijze, met tastbaar resultaat als gevolg.

Lees ons programma voor alle ins en outs. Daarbij kan vanzelfsprekend een aanpak op maat worden ontwikkeld.

Meer weten over College op de Kaart? Neem dan contact op met Arnoud Verhage ([email protected] / 06-20615172.