GKSV lanceert website over de Audit van de communicatieafdeling

GKSV heeft recent een Audit van de communicatieafdeling ontwikkeld. De opzet van de audit is er op gericht om 1. Inzicht te krijgen in kwaliteiten en verbeterkansen van de afdeling. 2. Impact te vergroten van de afdeling Communicatie binnen de organisatie en 3. Relatie te versterken tussen Communicatie en de interne opdrachtgever. De audit bestaat uit een compact proces van drie stappen: een online enquête, een visitatie en een rapportage.
“Met de audit hebben we een nieuw product ontwikkeld dat zich meteen bewezen heeft bij de Gemeente Almere”, aldus Arnoud Verhage. “De aanbevelingen uit de audit helpen om een scherper communicatiebeleidsplan te ontwikkelen. Tegelijkertijd is het mooi om te zien dat alleen al het proces – en in het bijzonder de visitatie –  effect sorteert waar het gaat om de rol en impact van de communicatieafdeling.”
Meer informatie is te vinden op de nieuwe website: www.gksv.nl/audit of via direct contact over de Audit neem contact op met Arnoud Verhage: [email protected] of +31 6 20615172