Wij veranderen onze naam: GKSV heet voortaan Wepublic

Amsterdam, 1 juli 2018. Vandaag – vijf jaar na de oprichting – kondigen wij met trots aan dat we de naam van ons bureau veranderen in Wepublic. Met de naam Wepublic leggen we nog meer het accent op de kern van onze dienstverlening; het samen werken aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn. Wij verbinden organisatie, leiderschap en stakeholders.

De nieuwe naam is een logische stap in de ontwikkeling en groei van ons kantoor. We zijn erg trots op de positie die we de afgelopen 5 jaar in de Nederlandse markt hebben verworven en het vertrouwen dat onze klanten ons geven. Sinds de oprichting zijn we gegroeid naar een kantoor van bijna 20 professionals met een sterke focus op reputatie, communicatie en public affairs. Door onze samenwerking met Interel Group zien we bovendien een groei van opdrachten met een internationaal aspect. De keuze voor de naam Wepublic is ook een keuze voor een internationale naam.

De essentie van onze dienstverlening verandert niet. Klanten kunnen bij ons behalve voor advies ook terecht voor interim professionals en intelligence-oplossingen. Zo hebben we de afgelopen jaren bijvoorbeeld verschillende interim communicatiedirecteuren en public affairs professionals mogen leveren en is onze Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) voor veel organisaties een onmisbare tool voor politieke en stakeholderinformatie. Deze tool gaan we ook internationaal in de markt zetten.

Met de keuze voor Wepublic hebben we ook onze website vernieuwd.

Als u vragen heeft over Wepublic of over onze dienstverlening, dan horen we dat natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet, namens het hele Wepublic-team
Mark van den Anker, Hein Greven, Maaike Hellingman-van Hooidonk, Frank Körver, Arnoud Verhage