GKSV benoemt nieuwe partners: Maaike van Hooidonk en Mark van den Anker

Per 1 januari 2016 zijn Maaike van Hooidonk en Mark van den Anker partner bij GKSV. Zij zijn sinds oktober 2014 al actief bij GKSV op het gebied van public affairs en stakeholdermanagement. In de afgelopen tijd hebben Maaike en Mark laten zien van toegevoegde waarde te zijn voor GKSV en haar klanten. Zo hebben zij in 2015 onder meer de Stakeholder Intelligence Monitor ontwikkeld; met deze monitor zijn klanten van GKSV in staat om issues te volgen en te managen en bovenop de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen te zitten.
Hein Greven, medeoprichter GKSV: “Met het toetreden van Maaike en Mark als partner van GKSV zetten wij een flinke stap in de structurele versterking van ons team. Samen met Mark en Maaike gaan we de verdere groei van GKSV vorm geven. Innovatie en ondernemerschap spelen daarbij een belangrijke rol.”
GKSV helpt klanten bij het oplossen van strategische en vaak complexe vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. GKSV onderscheidt zich door de geïntegreerde aanpak van strategische communicatie en public affairs. GKSV is de Nederlandse affiliate van Interel, een internationaal bureaunetwerk gespecialiseerd in strategische communicatie en public affairs.