Gezocht: all-round medior developer (Python)

**VACATURE GESLOTEN**

Wepublic is een public affairs (lobby), communicatie en reputatiekantoor in Amsterdam. De essentie van ons werk is het bouwen aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn. Wij verbinden organisatie, leiderschap en stakeholders.

Dat doen we anders dan andere kantoren. Wepublic heeft een nieuwe, digitale aanpak bedacht om politieke informatie te verzamelen, analyseren en versturen naar onze klanten. Dat is de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM). SIM hebben we in de afgelopen vier jaar extern ontwikkeld. Daarnaast hebben we een app laten bouwen voor stakeholder management, de Stakeholder Engagement Tool (SET) en hebben we een data-gedreven manier gevonden om een issue goed te volgen met de Issue Tracker. We zijn op zoek naar een ontwikkelaar om onze producten inhouse verder te ontwikkelen. We barsten van de ideëen; nieuwe producten ontwikkelen en helpen uitdenken hoort ook bij je werkzaamheden.

Wat wij zoeken

  • Je bent een all-rounder, frontend én backend zijn jou niet vreemd
  • Je kent onze stack: Python 3, Postgres 11, HTML/CSS/JS, Heroku, Docker, Github, CircleCI, Sentry en je bent bij voorkeur ook bekend met Expo en React
  • Liefde voor TDD en CI/CD
  • Zelfstandig en hands-on bent; je kan zonder problemen een feature van onze product owner oppakken en meedenken met de roadmap van onze producten,

Het is een pre als je interesse hebt in onderwerpen zoals data-analyse met R of pandas, web scraping, natural language processing, machine learning, Elasticsearch. Ook is het een pre als je eerder hebt gewerkt met Ruby on Rails. Mocht je in de afrondende fase van je studie informatica of gerelateerde studie zijn, ben je óók van harte welkom om je aan te melden.

Wat wij bieden

  • Voltijdbaan (32/40 uur p/w),
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid: je wordt onze eerste inhouse developer,
  • Een cool kantoor mét bruine kroeg (en elke vrijdagmiddag een borrel!),
  • Een gezellig team vol met jonge, enthousiaste mensen,
  • Elk kwartaal een inspiratiedag en elk jaar een zomerreis met het hele team,
  • Een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, laptop, scholingsbudget en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden,

Het team

In een team van vier collega’s (een product owner, een manager en freelance ontwikkelaars) ga je aan de slag om onze producten verder te ontwikkelen. Jij bent dus onze eerste inhouse developer. Bij Wepublic werken ca. 30 mensen. Andere collega’s van je zijn politieke analisten en adviseurs. Je collega’s zijn jong, en houden ervan om soms een biertje te drinken. Wil je ze ontmoeten? Klik hier! En geen zorgen. Ondanks dat we er formeel uitzien, zijn we stiekem gewoon gezellige mensen.

Contactpersoon

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar jonathan.seib@wepublic.nl. Je kan Jonathan ook bellen op 06 555 09 302. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Waardeer deze post:

(No Ratings Yet)