FD Gazellen ondernemersprijs voor Wepublic

Ook dit jaar mag Wepublic zich met trots FD Gazelle noemen! De FD Gazellen Awards zijn een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland. “Wij zijn enorm verheugd dat we deze titel mogen dragen. Het is een mooie pluim en waardering voor het werk dat wij met ons team samen voor onze klanten mogen doen”, aldus Maaike van Hooidonk (partner bij Wepublic). “Met kennis, kunde, gedrevenheid en data helpen we onze klanten met hun dialoog met de buitenwereld. En die dialoog wordt steeds belangrijker.” Samen met een team van 35 adviseurs ondersteunt Wepublic haar klanten op het gebied van communicatie en public affairs. Wepublic integreert public affairs en communicatie en ontwikkelt technologische innovaties ter versterking en ondersteuning aan het advieswerk. “Daarmee onderscheiden we ons en maken we een wezenlijk verschil voor onze klanten.”

De FD Gazellen awards worden ieder jaar door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven. De prijs is uitsluitend op basis van cijfers en is volledig journalistiek onafhankelijk. Om in aanmerking te komen moeten bedrijven voldoen aan strenge criteria. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, bedrijven dienen financieel gezond te zijn.

Wepublic heeft de ambitie om te blijven groeien en legt de focus nog steviger op technologische innovatie mogelijkheden die ondersteunend zijn voor het nemen van strategische beslissingen. “Tijdens het coronajaar hebben we niet stil gezeten, ondernemerschap is een van onze kernwaarde en we blijven dan ook gefocust op groei en innovatie.”

Vanuit het kantoor in Amsterdam en met een uitvalsbasis in Den Haag is een ambitieus team van 35 professionals dagelijks bezig met de ondersteuning en advisering van onze klanten in diverse sectoren. Wepublic wil bijdragen aan de maatschappelijke positionering en het vertrouwen van klanten in hun omgeving. ‘Met ons werk willen we bijdragen aan het vertrouwen in de publieke arena.’