Evaluatie: dit is wat klanten van onze Stakeholder Intelligence Monitor vinden. (tipje van de sluier: wij zijn blij)

(Leestijd: 2 minuten)

Wepublic streeft continu naar de hoogste klanttevredenheid. We vragen onze klanten dan ook geregeld hoe ze onze dienstverlening waarderen. En wat we nog meer kunnen doen om hun verwachtingen te overtreffen. Onlangs vroegen we gebruikers van onze Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) naar hun ervaringen. Met de SIM ontvang je real-time notificaties over belangrijke politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

  • Zij vinden de kwaliteit van onze berichtgeving goed. Klanten geven aan tevreden te zijn met de gepersonaliseerde duiding die we bij berichten toevoegen, en onze berichtgeving bijna elke dag in hun dagelijkse werkzaamheden te gebruiken. 40% stuurt onze berichten zelfs minimaal eenmaal per week door naar collega’s.
  • Klanten ontvangen onze berichten snel. Zeer snel. En dat vinden onze klanten ook belangrijk: als een bericht een paar uur te laat aankomt, is een reactie richting stakeholders ook een paar uur te laat. Snelheid is daarom de kern van onze dienstverlening.
  • Onze klantenservice krijgt een 9,3 als rapportcijfer. Klanten worden binnen altijd 24 uur – en meestal binnen een paar uur – geholpen. Niet alleen voor politiek inhoudelijke zaken kunnen klanten contact opnemen. Ook bij vragen zoals ‘Waar kan ik een Kamerstuk vinden?’ of ‘Hoe kan ik mijn e-mailvoorkeuren wijzigen?’ worden onze klanten snel en goed geholpen. De 9,3 die onze klanten geven voor onze service is daarvan het bewijs. En daar zijn wij als team trots op.
  • Zijn er dan geen verbeterpunten? Natuurlijk wel. Zo gaven enkele klanten ons bijvoorbeeld mee om ook mediabronnen mee te nemen in onze duiding. We gaan zeker onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Hier komen we dan ook later uitgebreider op terug.

Interesse? Je krijgt bij ons altijd een gratis proef. Neem contact op met [email protected] / 06 30 41 32 62 voor meer informatie. U kunt ook kijken op deze website voor meer informatie.

Klanten geven de SIM een 9,3 voor de klanteservice, een 8,1 voor de kwaliteit van de berichten en een 8,2 voor de snelheid van de berichtgeving

Wat is de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM)?

Met de SIM ontvangt u altijd het laatste politieke nieuws in uw inbox. Geen zorgen: u wordt niet overspoeld met berichten. De ervaring van onze politieke adviseurs gecombineerd met een slim IT systeem en uw persoonlijke e-mailvoorkeuren zorgen ervoor dat u alleen de berichten ontvangt die relevant zijn voor u. Bij elk bericht ontvangt u een duidelijke samenvatting en gepersonaliseerd advies, zodat u altijd weet waarom een bericht relevant is voor u.

Met de Stakeholder Intelligence Monitor bent u altijd op de hoogte wat uw stakeholders doen

De Rijksoverheid, het parlement en maatschappelijke stakeholders zijn altijd in beweging en produceren dagelijks een grote informatiestroom. Het kan daarom een uitdaging zijn om op de hoogte te blijven van de meest belangrijke ontwikkelingen in uw gebied. De SIM is een intelligente samenwerking tussen IT, kennis van onze analisten en de ervaring van onze adviseurs. Daardoor zijn wij in staat om grote hoeveelheden informatie snel, efficiënt en begrijpelijk te ontsluiten en behapbaar te maken voor elke organisatie. Van 1 gebruiker tot 900 gebruikers: elke gebruiker kan zijn eigen voorkeuren in frequentie en breedte van berichtgeving van de SIM aangeven.

Ontwikkelingen in de tweede helft van 2020

Wepublic werkt continu aan het optimaliseren van de SIM zodat deze zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de klant. Feedback van klanten wordt daarom ontzettend gewaardeerd. Klanten hebben feedback gegeven op welke nieuwe functionaliteiten ze graag als eerste willen laten zien. Die functionaliteiten pakken we op, en de klanten die feedback hebben gegeven vragen we deze als eerste testen.

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan op onze website, of neem contact op met [email protected] / 06 30 41 32 62 voor een gratis proef.

Benieuwd naar onze andere intelligence producten? Kijk eens op onze productpagina!