Eva Huis in ’t Veld naar GKSV

Eva Huis in ‘t Veld is als junior PA-adviseur in dienst getreden bij GKSV Reputatie | Communicatie | Public Affairs. Eva gaat zich vooral bezighouden met vraagstukken op het gebied van public affairs en stakeholder management. Daarbij focust Eva met name op de GKSV Stakeholder Intelligence Monitor (SIM). SIM geeft organisaties continu inzicht in belangrijke maatschappelijke en politieke ontwikkelingen rond relevante issues. De komst van een nieuwe junior adviseur was noodzakelijk omdat steeds meer organisaties kiezen voor deze toonaangevende monitoring service.
 
Eva Huis in ‘t Veld (1991) heeft onder meer gewerkt en stage gelopen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar hield zij zich als beleidsmedewerker bezig met de politieke ontwikkelingen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. In deze functie heeft ze een goed beeld gekregen van de politieke processen in zowel Nederland als op internationaal gebied. Ook is ze bedreven in het ontwikkelen, monitoren en analyseren van politieke en maatschappelijke processen. Ook werkte Eva als communicatie en PR medewerker bij Dam & Partners Architecten.
 
Eva is gemotiveerd om klanten op een effectieve manier op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen en om op de korte termijn tot de kern van een issue te komen. Eva studeerde Communicatiewetenschap  aan de Universiteit van Amsterdam. Aan de UvA heeft ze ook de Masters Political Communication en International Relations afgerond.
 
“Met de kennis en ervaring van Eva over ambtelijke en politieke processen verwachten wij onze dienstverlening verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is Eva een prettige persoonlijkheid om mee te werken.”, aldus Maaike Hellingman-van Hooidonk, partner GKSV.
 
GKSV helpt klanten bij het oplossen van strategische en vaak complexe vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. GKSV onderscheidt zich door de geïntegreerde aanpak van strategische communicatie en public affairs. Met de komst van Eva bestaat het bureau uit 11 adviseurs. GKSV is in 2013 opgericht met de gedachte dat communicatie en public affairs aantoonbaar moeten bijdragen aan het realiseren van organisatie- of projectdoelen. 
 
Voor meer informatie: zie www.gksv.nl of neem contact op per mail [email protected] of telefoon +31 20 2405530