Catharina Burgman adviseur Communicatie & Reputatie bij Wepublic

Catharina Burgman (1984) is bij Wepublic gestart als adviseur. Zij gaat zich vooral bezighouden met vraagstukken op het gebied van corporate communicatie, reputatie en PR. Hiervoor was zij onder meer verantwoordelijk voor de PR en social media strategie van het Lloyd Hotel. Ook deed zij aan bureauzijde ervaring op met PR en strategieontwikkeling. Als ondernemer hield Catharina zich onder meer bezig met visie- en conceptontwikkeling.

Frank Körver, partner bij Wepublic: “We zijn heel blij met de komst van Catharina. Zij brengt conceptuele kracht en een flinke dosis PR en social media-ervaring mee en kan discipline-overstijgend denken. Het feit dat Catharina ondernemer is geweest, past ook bij de mentaliteit van ons kantoor. Bij Wepublic ligt de nadruk op resultaat. De komst van Catharina was nodig vanwege de toenemende vraag naar geïntegreerde communicatie-oplossingen waarbij ook PR en social media een belangrijke rol spelen.”

Catharina Burgman over haar overstap naar Wepublic: “Met veel plezier ga ik aan de slag bij Wepublic om klanten te helpen met toekomstbestendige communicatieoplossingen. Met strategisch advies helpen we organisaties in een wereld vol snelle veranderingen en de duidelijke wens naar transparantie. Ik vind het ontzettend leuk om deel uit te maken van het professionele en ondernemende team bij Wepublic .”

Wepublic: bouwen aan vertrouwen in de publieke arena
Sinds de oprichting van het kantoor in 2013 heeft Wepublic een snelle groei doorgemaakt. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt nu ongeveer 25 medewerkers. Wepublic houdt zich bezig met consulting, interim management en intelligence op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. De adviseurs van het bureau bouwen aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn.

Voor meer informatie over Wepublic of over Catharina Burgman
Frank Körver: 06 13523322
Catharina Burgman: 06 28250287