Benjamin van Es versterkt GKSV op het gebied van Public Affairs en Stakeholdermanagement

 
 
Benjamin van Es is op 1 februari als adviseur in dienst getreden bij adviesbureau GKSV Reputatie | Communicatie | Public Affairs. Hij gaat zich vooral bezighouden met vraagstukken op het snijvlak van public affairs en stakeholdermanagement. GKSV versterkt met de komst van Benjamin de public affairs tak van het bureau om zo klanten breder te ondersteunen bij maatschappelijke en politieke vraagstukken. Onder andere Political Intelligence, het politieke- en maatschappelijke monitoringsysteem, wordt zo verder ontwikkeld.
 
Benjamin van Es (1987) is al een aantal jaren politiek actief en startte zijn carrière bij EPPA Politiek & Lobby. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van stakeholderdialoog; van het voeren van gesprekken met politici tot het volledig uitdenken en uitwerken van campagnes. Met zijn komst bij GKSV gaat hij de Political Intelligence tak van GKSV verder uitbreiden met onder andere het monitoringsysteem dat zorgt dat klanten goed op de hoogte zijn van voor hen relevante politieke- en maatschappelijke ontwikkelingen. Benjamin van Es behaalde zijn Master in Bestuurskunde (Universiteit Leiden) waar hij zich specialiseerde in politicologie en belangenbehartiging.
 
“We zijn erg blij met de komst van talent Benjamin. Benjamin is in meerdere opzichten een aanwinst voor de snel groeiende public affairs praktijk van GKSV. Hij is gewend om het resultaat voor de klant als uitgangspunt te nemen. Hij brengt aanvullende expertise mee op het gebied van monitoring, campagnes en sociale media. Daarnaast heeft hij een verfrissende kijk op de moderne inzet van public affairs voor organisaties.” Aldus Hein Greven, partner GKSV.
 
GKSV helpt klanten bij het oplossen van strategische en vaak complexe vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. GKSV onderscheidt zich door de geïntegreerde aanpak van strategische communicatie en public affairs. Eerder sloten Mark van den Anker en Maaike van Hooidonk zich aan bij GKSV. Per 1 februari 2015 bestaat het bureau uit 8 adviseurs.
 
Voor meer informatie: zie www.gksv.nl of neem contact op met Hein Greven ([email protected], +31 6 55196587)