Anna Bom start als Junior Adviseur bij Wepublic 

Wij hebben een nieuwe medewerker toegevoegd aan het team. Anna Bom is deze maand begonnen als Junior Adviseur. Zij gaat zich bezighouden met het monitoren van en adviseren over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en ondersteuning bieden bij communicatie-opdrachten.

Anna Bom

Anna Bom heeft Interdisciplinaire Sociale Wetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft zij de master Comparative Politics gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Haar masterscriptie schreef zij over het nakomen van beloftes in verkiezingsprogramma’s van de regering Rutte III. Meest recent heeft zij ervaring opgedaan bij de politieke en economische afdeling van de Nederlandse Ambassade in Boedapest, Hongarije. Hier deed Anna onderzoek naar de support voor het Hongaarse maatschappelijk middenveld door de diplomatieke gemeenschap in Hongarije.

Over ons

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Met kennis, ervaring én data draagt ze bij aan betere besluitvorming in organisaties en bij hun verbinding met de publieke arena. 36 professionals zijn continu bezig om de binnenwereld van organisaties en de complexe buitenwereld met elkaar te verbinden en te duiden.