Wepublic trekt twee nieuwe intelligence specialisten aan

Wepublic breidt verder uit en krijgt versterking in de vorm van twee talentvolle intelligence specialisten. Faye Bovelander en Erwin Douwes gaan zich met name richten op het verzamelen van informatie en duiden van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen voor de Stakeholder Intelligence Monitor van Wepublic. Ook zullen ze onderzoek uitvoeren in het kader van adviesopdrachten.

Erwin (1995) studeert Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, met de nadruk op politieke economie. Na 2 jaar bestuurservaring op te hebben gedaan bij de Jonge Democraten gaat hij zijn kennis en netwerk op een meer hands-on manier inzetten bij Wepublic.

Faye (1997) volgt de master European Public Policy in a Global Context aan de Vrije Universiteit met een specialisatie in International Security. Hiervoor studeerde ze aan University College Roosevelt te Middelburg, waar ze majors volgde in politiek en internationaal recht.

Maaike Hellingman-van Hooidonk: “We zijn blij met de komst van Faye en Erwin. Beiden hebben al de nodige ervaringen met politiek, en campagnevoeren en beeldvorming. Ervaringen die altijd welkom zijn. Ons team bestaat nu uit 28 professionals die klanten bijstaan bij vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. Faye en Erwin zullen ons met name ondersteunen bij de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) waarmee wij onze klanten zo snel mogelijk informeren over politiek-maatschappelijke ontwikkelingen.”