Visie- en strategieontwikkeling

Ontwikkelen van een handzaam kompas

Wat wilt uw organisatie bereiken op de langere termijn? Welke keuzes en uitgangspunten moeten we maken? Visies en strategieën gaan over de toekomst en het ontwikkelen hiervan is een gezamenlijk proces. Een heldere visie en strategie helpen bij de positionering en het vertellen van het verhaal van de organisatie. Soms is het handig hier een externe en ervaren sparringpartner bij te hebben. Onze adviseurs zijn sterk in het structureren en ordenen van complexe informatie.

Verscheidene organisaties hebben Wepublic ingeschakeld voor ondersteuning bij visie- en strategieontwikkeling. Hieronder vindt u een relevante case. Uiteraard vertellen we u graag meer over de organisaties die we al hebben mogen begeleiden. Referenties zijn uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Relevante case:

Strategieontwikkeling: fusie in onderwijsland
De adviseurs van Wepublic hebben een fusie in onderwijsland begeleid. Wepublic ontwikkelde een concrete communicatiestrategie. Deze strategie was leidend bij het maken van keuzes. Het resultaat: een succesvolle fusie, gesteund door politiek, sector, media en medewerkers.

Neem contact op met een van onze adviseurs.