Counseling en coaching

Het versterken van u als professional

Soms is het gewenst om stil te staan bij uw eigen ontwikkeling of positie binnen het bedrijf.

Uw vakgebied en organisatie zijn constant in ontwikkeling. De regie nemen en het bepalen van vervolgstappen vraagt om inzicht in eigen behoeften en de kansen binnen de organisatie. Wanneer het pad helder is, kan er behoefte zijn om te werken aan het verbeteren van bepaalde kwaliteiten of het beter inzetten van talent.

Wepublic biedt counseling en coaching op korte of lange termijn. De senior adviseurs van Wepublic zijn sparringpartner op inhoud. Met ervaring en energie helpen we u bij het realiseren van uw persoonlijke en professionele doelstellignen.

We gaan altijd uit van het versterken van uw rol en impact als professional. Met een scherp oog voor uw persoonlijke drijfveren.

Coaching: wat kunt u verwachten?

Een traject met een van onze ervaren adviseurs gaat altijd uit van de persoonlijke behoefte binnen een bepaalde context. We maken gebruik van praktische casuïstiek en stemmen het traject geheel af op uw specifieke situatie.

We garanderen een ontspannen en veilige sfeer waarin volop fouten gemaakt kunnen worden.

Het leren staat centraal.

Ontwikkeling loopbaan of een specifieke vaardigheid

Wepublic biedt counseling en coaching aan voor bestuurders, leiders en (top)managers. Dit kan op persoonlijk vlak en betrekking hebben op uw loopbaan. Maar er kan ook vraag zijn naar een specifieke training om bepaalde disciplines sterker te ontwikkelen.

Bijvoorbeeld een mediatraining, presentatietraining of het ontwikkelen van de eigen leiderschapsstijl.