Counseling en coaching

Het versterken van u als professional

Soms is het gewenst om stil te staan bij uw eigen ontwikkeling. U werkt in een vakgebied en organisatie die constant in ontwikkeling zijn. De regie nemen en het bepalen van vervolgstappen vraagt om inzicht in eigen behoeften en de kansen binnen de organisatie. Wanneer het pad helder is, kan er behoefte zijn om te werken aan het verbeteren van bepaalde kwaliteiten of het beter inzetten van talent.

Wepublic biedt counseling en coaching op korte of lange termijn. We zijn sparringpartner op inhoud. We kennen de sector. Met ervaring en energie werken we aan de volgende stap in uw loopbaan. We gaan altijd uit van het versterken van u als professional.

Wat kunt u verwachten

Diverse vragen beantwoorden we in een counseling of coaching traject. Hoe zet u uw kwaliteit en capaciteiten zo slim en effectief mogelijk in? Hoe houdt u grip op de omgeving en collega’s? Hoe bereikt u maximale impact? Wat is de goede balans tussen uw leiderschapsstijl en de werkomgeving? Hoe verbindt u de krachten binnen de organisatie?

Een traject met een van onze ervaren adviseurs gaat altijd uit van de persoonlijke behoefte binnen een bepaalde context. We maken gebruik van praktische casuïstiek en stemmen het traject geheel af op uw specifieke situatie. We garanderen een ontspannen en veilige sfeer waarin volop fouten gemaakt kunnen worden. Het leren staat centraal.

Ontwikkeling loopbaan of een specifieke vaardigheid

Wepublic biedt counseling en coaching aan voor bestuurders, leiders en (top)managers. Dit kan op persoonlijk vlak en betrekking hebben op uw loopbaan. Maar er kan ook vraag zijn naar een specifieke training om bepaalde disciplines sterker te ontwikkelen. Bijvoorbeeld een mediatraining, presentatietraining of het ontwikkelen van de eigen leiderschapsstijl