Verkiezingsmonitor TK2021

De Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 komen snel dichterbij. Wepublic wilt u graag helpen om uw organisatie zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarom biedt heeft Wepublic drie pakketten opgesteld, waarmee u kan inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Pakket 1 | Verkiezingsmonitor

Met de Verkiezingsmonitor ontvangt u alle informatie over kandidatenlijsten, lijsttrekkers en verkiezingsprogramma’s van de partijen die momenteel een zetel hebben in de Tweede Kamer. Wepublic zorgt dat u alle relevante berichten ontvangt van de directe bron, van politieke partijen tot de Kiesraad zelf.

Zoals altijd kunt u een ongelimiteerd aantal gebruikers toevoegen aan deze monitorservice. Ook kunt u zelf instellen hoe vaak u berichten wilt ontvangen: directe alerts of weekoverzichten.

Pakket 2 | Analyse

Aanvullend aan de Verkiezingsmonitor kan Wepublic hulp bieden door uit te zoeken wanneer de relevante besluitvormingsmomenten van partijen plaatsvinden. Daarnaast brengt Wepublic in kaart wie binnen politieke partijen de partijprogramma’s opstelt.

Welke partij shopt wat uit de Brede Maatschappelijke Heroverwegingen? Wie stopt welke bouwsteen voor het belastingstelsel in haar programma? Wij maken een uitgebreide analyse van de voor jullie vijf belangrijkste thema’s in de partijprogramma’s. Na de verkiezingen volgt een analyse van Wepublic over wat wij van de formatie verwachten en wat de relevante thema’s worden.

Pakket 3 | Advies en uitvoering

Wepublic kan organisaties ook bijstaan gedurende het gehele verkiezingstraject: meedenken over de boodschap die jullie richting politiek en maatschappij willen uiten én hoe deze naar buiten toe moet worden gecommuniceerd. Wij denken graag mee en onderzoeken met jou de mogelijkheden!

Meer weten? Bekijk onze onepager of ontvang via deze link een offerte.

Lees meer