Spinbuzz

Spinbuzz stelt jou en je collega’s in staat om eenvoudig en efficiënt afspraken, ontmoetingen en telefoontjes met stakeholders op te zoeken en te delen. Geen gedoe en gemakkelijk in gebruik.

Veel organisaties worstelen met het intern uitwisselen van informatie over relaties, stakeholders en klanten. Collega’s missen elkaar net in de draaideur of horen – te laat – dat de voorzitter op bezoek gaat bij een goede bekende van hen. Hoe zorgt u er voor dat informatie effectief, gemakkelijk en overzichtelijk wordt gedeeld? Liefst zonder complexe systemen en onwerkbare discipline?

Pocket CRM Spinbuzz stelt u en uw collega’s in staat om eenvoudig en efficiënt afspraken, ontmoetingen en telefoontjes met stakeholders op te zoeken en te delen. Uitsluitend als app dus altijd binnen handbereik. De gebruiksvriendelijke interface maakt dat een nieuwe gespreksnotitie kan worden toegevoegd onderweg naar de auto of trein. De overzichtelijke weergave laat in één oogopslag alle relevante informatie per stakeholder zien. Houd elkaar op de hoogte en leer je stakeholders beter kennen.

Meer weten? Bekijk de website of neem contact met op met Pieter Tichelaar.

Lees meer