The Kitchen

The Kitchen is een uniek platform dat communicatieprofessionals van verschillende organisaties bij elkaar brengt om doorbraken te creëren rondom issues en dilemma’s. Wepublic heeft The Kitchen ontwikkeld vanuit de overtuiging dat de mooiste inzichten ontstaan door verschillende perspectieven met elkaar te verbinden.

In onze omgeving zien we veel communicatieafdelingen met vergelijkbare issues worstelen. Zeker als het gaat om organisaties in dezelfde sector of van dezelfde omvang. Een frisse blik en inspirerende voorbeelden uit een vergelijkbare praktijk, kunnen helpen om doorbraken te realiseren. Maar hoe garandeert u voldoende inhoudelijke diepgang zonder afbreuk te doen aan vertrouwelijkheid?

In The Kitchen brengen we getalenteerde communicatieprofessionals van verschillende organisaties bij elkaar om vakmatige inspiratie en vernieuwing te realiseren. Aan iedere Kitchen doen 5 a 7 organisaties mee die elkaar, in evenveel bijeenkomsten, een kijkje in de keuken geven van hun communicatiepraktijk. Doel is om gezamenlijk doorbraken te creëren rond issues en dilemma’s op communicatie gebied. Iedere bijeenkomst over en ander thema, altijd in volledige vertrouwelijkheid.

The Kitchen is the place to be voor goede communicatieprofessionals om gelijkgestemde vakgenoten tegen te komen. Door de exclusiviteit en de compacte omvang is er alle ruimte om elkaar beter te leren kennen en waardevolle contacten op te bouwen.

Meer weten over The Kitchen? Bekijk onze website of neem contact op.

Lees meer