Verkiezingsmonitor 2021: Verzilver je kansen

In 2021 mogen we weer naar de stembus. De komende tijd zullen de verkiezingsnieuwtjes elkaar in steeds sneller tempo opvolgen: in de zomer worden de concept-verkiezingsprogramma’s afgerond, vanaf het najaar worden ze gepubliceerd. Ben je benieuwd naar de laatste berichtgeving vanuit de Kamers, Kiesraad én politieke partijen zelf? Wil je direct weten welke plannen jouw organisatie raken? Schrijf je dan in voor de Wepublic Verkiezingsmonitor 2021.

Continue op de hoogte met de Verkiezingsmonitor

Met de Verkiezingsmonitor 2021 ontvang je alle informatie over kandidatenlijsten, lijsttrekkers en verkiezingsprogramma’s van de partijen die momenteel een zetel hebben in de Tweede Kamer. Wepublic zorgt dat je alle relevante berichten ontvangt van de directe bron, vanaf het moment van inschrijven tot aan de verkiezingsuitslag.

Daarnaast nemen wij relevante berichtgeving van de Kiesraad mee, en kijken we wat ministeries of het Presidium van de Tweede Kamer publiceren. Zo weet je bijvoorbeeld ook welke invloed het coronavirus gaat hebben op de verkiezingen.

Top of mind bij de TK2021 verkiezingen

Zowel de samenstelling van verkiezingsprogramma’s als de campagnetijd daarna, beïnvloeden de toekomst van meerdere organisaties. Wat je jezelf kunt afvragen:

  • Welke issues zijn voor mijn organisatie relevant, en wat staat daarover in verkiezingsprogramma’s?
  • Kan ik al inspelen op het maatschappelijke en politieke debat dat zal plaatsvinden?
  • Wordt mijn sector onderwerp van debat tijdens de campagne of de formatie?
  • Zijn er (nieuwe) kandidaten met kennis van mijn sector, of die uit mijn regio komen?
  • Hoe wordt het nieuwe kabinet samengesteld en wat is de portefeuilleverdeling?

Heb je de mogelijke antwoorden op deze vragen paraat, dan weet je wat de beste stappen zijn in de aanloop van de verkiezingen. Met de Verkiezingsmonitor ben je bovendien zodanig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dat je snel kunt reageren.

Meer informatie over de Verkiezingsmonitor?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gijs Petter ([email protected] // +31 6 30413262). Je kunt ook direct hier een offerte aanvragen.

Wepublic kan u ook nog verder helpen met de Tweede Kamerverkiezingen. Kijk in onze onepager voor de beschikbare uitbreidingspakketten.

 

(Afbeelding van Edward Lich via Pixabay)