Maurice Jansen senior adviseur Corporate Communicatie bij Wepublic

Maurice Jansen gaat bij Wepublic aan de slag als senior adviseur Corporate Communicatie. Hiervoor was hij bij Bruna verantwoordelijk voor formule- en merkontwikkeling. Eerder was Maurice Jansen Director Communications bij Albert Heijn en Director bij communicatieadviesbureau Porter Novelli. Bij Wepublic gaat hij zich vooral richten op merk-, marketing- en reputatievraagstukken.  

De komst van Maurice Jansen sluit aan bij het groeiende aantal bedrijven dat Wepublic inschakelt voor het bedenken en werken aan oplossingen op het gebied van merk, reputatie en innovatie. Dit betreffen vaak strategische vraagstukken, maar in toenemende mate helpt Wepublic klanten ook bij het realiseren van doorbraken bij complexe issues.

Frank Körver, partner bij Wepublic: “Wij zijn uitermate blij met de komst van Maurice. Ik ken hem al sinds mijn periode bij Porter Novelli en ben altijd onder de indruk van zijn gedrevenheid en scherpte. Maurice is een gedreven en ambitieuze professional met hart voor het vak. Hij combineert advieservaring met managementervaring en kent dus het klappen van de zweep. Bovendien is het een leuke vent waar het prettig mee samenwerken is.”

Maurice Jansen over zijn overstap naar Wepublic: “Ik kijk er enorm naar uit om in de volle communicatiebreedte met interessante vraagstukken aan de slag te gaan. De verscheidenheid aan opdrachtgevers en hun veranderingen en marktontwikkelingen vind ik erg aansprekend. Ik heb Wepublic natuurlijk vanaf de start gevolgd en ben onder de indruk van de marktpositie en groei die ze hebben weten te realiseren. Daar bouw ik graag verder aan mee“.

Wepublic: bouwen aan vertrouwen in de publieke arena
Sinds de oprichting van het kantoor in 2013 heeft Wepublic een snelle groei doorgemaakt. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt nu bijna 30 medewerkers. Wepublic houdt zich bezig met consulting, interim management en intelligence op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. De adviseurs van het bureau bouwen aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn.

Voor meer informatie over Wepublic of over Maurice Jansen:
Frank Körver: 06 13523322
Maurice Jansen: 06 29551960