Doe mee: twee weken proefperiode Europese Zorgmonitor

We breiden onze Europese monitordienst uit met een zorgmonitor!

Hiermee komen we tegemoet aan de groeiende vraag van onze Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) klanten naar informatie over de Europese zorg-issues en -stakeholders. We zijn van start gegaan met het leveren van de nieuwe Europese Zorgmonitor door middel van een gratis proef voor onze bestaande zorgmonitor klanten van 18 tot en met 29 januari 2021. Daarna is het ook mogelijk voor nieuwe klanten om gebruik te maken van een gratis en vrijblijvende proefperiode van twee weken.

De Europese monitor van Wepublic is dé manier om geïnformeerd te blijven over Europese ontwikkelingen. Europa is een dynamisch speelveld waarin belangrijke beslissingen worden genomen. Inzicht krijgen in wat er speelt op Europees niveau is daarom van extra belang. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste Europese ontwikkelingen en staat u niet meer voor verassingen.

De Europese zorgmonitor is niet alleen zeer actueel, maar ook gericht op de toekomst

Met het Portugees voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie sinds 1 januari 2021 is er het komende half jaar extra aandacht voor zorg. Eén van de prioriteiten van Portugal is namelijk om meer aandacht te besteden aan de samenwerking tussen de Europese lidstaten op het gebied van zorg. Dit wordt onder andere gedaan onder de noemer EU4Health 2021-2027. We verwachten daarom dat vooral het komende half jaar meer aandacht zal gaan naar zorg op Europees gebied en dus ook meer relevante informatie voor onze klanten.

De Europese zorgmonitor zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de meeste relevante informatie en stakeholders. Onze adviseurs filteren de juiste informatie voor u en voorzien deze van een duiding over de volgende stappen in de Europese besluitvorming. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op Europees niveau en mist u geen relevante informatie.

Van alle markten thuis

De Europese zorgmonitor beschikt over een uitgebreid aanbod en houdt klanten op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. De onderwerpen beslaan onder meer:

  • Coronavirus & vaccinaties
  • Geneesmiddelen
  • Green Deal & Zorg
  • Preventie
  • Privacy
  • ICT en innovatie in de zorg
  • Medische hulpmiddelen

Wilt u weten welke onderwerpen nog meer aan bod komen? Neem dan vooral contact op met Emmeke Hulshof.